Altijd weten wat je gaat eten?
Kattentongen met citroen en chocolade
Bereidingswijze
- Spoel de citroen en droog hem af. Rasp de schil fijn en bewaar.
- Klop de eiwitten stijf.
- Doe de Solo in een kom en klop ze smeuïg.
- Voeg de suiker en de citroenschil toe en roer er daarna voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder.
- Voeg dan beetje bij beetje de bloem toe.
- Doe het deeg in een spuitzak met gladde spuitmond.
- Bedek een bakplaat met bakpapier en maak daarop kleine staafjes van ongeveer een vinger lang (laat voldoende ruimte).
- Bak ze 5 min. in een op 200°C voorverwarmde oven.
- Laat ze afkoelen op een taartrooster. Smelt de chocolade.
- Doop de uiteinden van de kattentongen even in de gesmolten chocolade en laat ze daarna volledig afkoelen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (9)
Gepost door Gi9An op 01 december 2015 om 22u45
Laat voldoende ruimte vertaalde zich op mijn bakplaat naar.....laat véél ruimte :) Van smaak waren ze wel goed. Een tweede keer hopelijk meer geluk :)
Gepost door Solo op 16 december 2015 om 13u41
Oeps :-) kan gebeuren! Je hebt toevallig geen zelfrijzende bloem gebruikt?
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?