Recept 35*** (5 stemmen)

Kalfsrollade met spinazie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
45 min
prijs
Hoge kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de spinazie ontdooien en druk het vocht eruit.
  2. Hak de spinazie fijn en meng die met de mascarpone, de nootmuskaat en voeg een beetje zout en peper toe.
  3. Schik op elk kalfslapje een fijn laagje van de spinaziemix en bedek met mortadella.
  4. Rol de lapjes strak op.
  5. Bestrijk een ovenschotel met de Solo vloeibaar en leg er de rolletjes in met de ‘zoom' naar onderen.
  6. Bestrijk het vlees met Solo vloeibaar en laat het geheel in een voorverwarmde oven (220°C) gedurende 30 minuten bakken.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Bereid intussen de saus: smelt de Solo in een steelpan en voeg een fijngesnipperde sjalot toe.
  9. Laat even stoven op een zacht vuur en voeg er de Solo Crèmefine Cuisine en de mosterd bij.
  10. Laat goed inkoken en voeg er ook het bakvocht van het vlees aan toe.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie