Kalfs- en tomaatspiesjes

1 (1)
45 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Verkruimel het bouillonblokje. Meng dit alles met de olijfolie, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
  2. Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de uimarinade en draai ze regelmatig om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
  3. Verhit de grill, de grillpan of de barbecue. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze regelmatig omdraait.

Tip

Serveer met een knapperige sla en een frisse dressing.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?