Kabeljauwovenschotel

Staat er vanavond een ovenschotel met kabeljauw op het menu? Ohja, laat maar komen! Dit recept is écht een topper.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200°C.
  2. Vet een ovenschotel in met Solo.
  3. Snij de tomaten in stukken, de witte kool in reepjes en de prei in ringen.
  4. Pers de teentjes knoflook uit en vermeng dit met de gesneden groenten, de kruiden en twee eetlepels Solo.
  5. Stoofde groenten hierin gedurende 5 tot 10 minuten.
  6. Leg de kabeljauwmoten in de ingevette ovenschaal en schep het groentenmengsel eroverheen.
  7. Verspreid de overige Solo in kleine hoeveelheden over de visschotel.
  8. Dek de schotel af en zet deze gedurende 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  9. Serveer de kabeljauwovenschotel met gekookte rijst en gemengde sla met een beetje heldere vinaigrette.

Tip

Heb je nog restjes van je ovenschotel met kabeljauw? Laat de schotel dan voldoende afkoelen en dek goed af met folie voor je hem in de koelkast legt.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 29 augustus 2011 om 17u21

Dank je wel voor de tips, Monique!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?