Recept 45**** (3 stemmen)

Kabeljauwovenschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotel recepten

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200°C.
  2. Vet een ovenschotel in met Solo.
  3. Snij de tomaten in stukken, de witte kool in reepjes en de prei in ringen.
  4. Pers de teentjes knoflook uit en vermeng dit met de gesneden groenten, de kruiden en twee eetlepels Solo.
  5. Stoofde groenten hierin gedurende 5 tot 10 minuten.
  6. Leg de kabeljauwmoten in de ingevette ovenschaal en schep het groentenmengsel eroverheen.
  7. Verspreid de overige Solo in kleine hoeveelheden over de visschotel.
  8. Dek de schotel af en zet deze gedurende 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  9. Serveer de kabeljauwovenschotel met gekookte rijst en gemengde sla met een beetje heldere vinaigrette.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 29 augustus 2011 om 15u21

Dank je wel voor de tips, Monique!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie