use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

3 koningentaart

3 koningentaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 1 eierdooier
  • 80 g Solo Vloeibaar
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 koffieboon
  • 1 kroontje
  • 2 bladerdeegbodems
  • 150 g amandelpoeder
  • 3 eieren
  • 80 g suiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de oven voor op 205°
Bereiding
  1. Meng het amandelpoeder met de Solo, de eieren en de vanillesuiker tot een glad deeg.
  2. Verdeel deze bereiding over de ene bladerdeegbodem maar laat de randen vrij.
  3. Leg er de boon in.
  4. Leg er de andere bladerdeegbodem op en druk de randen goed aan.
  5. Smeer de bovenkant met de losgeklopte dooier in en trek met een vork streepjes.
  6. Schuif in de oven tot de taart mooi goudgeel gebakken is.
  7. Zet het kroontje op de taart.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.