nagerecht
Brownies met pure chocolade
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 200 g Solo
- 60 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 160 g rietsuiker
- 80 g cacaopoeder
- 1 snuifje zout
- 4 eieren
- 200 g pure chocolade of chocoladedruppels
- Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier.
- Smelt de Solo op een zacht vuur (of op lage stand in de microgolfoven) en laat afkoelen.
- Zeef de bloem en het bakpoeder in een grote kom en meng met de rietsuiker, het cacaopoeder en het zout.
- Klop de eieren los met de gesmolten Solo en spatel ze door het bloemmengsel.
- Verbrokkel de chocolade over het deeg en doe het in de bakvorm.
- Zet de brownies 35-40 minuten in de oven. Belangrijk is dat de brownies zacht en smeuig blijven binnenin. Laat afkoelen in de bakvorm en snijd in blokjes van 3 à 4 centimeter.
