Altijd weten wat je gaat eten?
Schrijf je in voor ons gratis weekmenu
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
De gebruikelijke verhouding is 25 g gelatine per liter room of melk. Drie blaadjes van 2 g zou dus voldoende moeten zijn.
Laad meer reacties
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 19 september 2008 om 13u26
De gebruikelijke verhouding is 25 g gelatine per liter room of melk. Drie blaadjes van 2 g zou dus voldoende moeten zijn.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?