use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Italiaanse bonenschotel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Italiaanse bonenschotel

Italiaanse bonenschotel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 gram witte canneloni bonen uit blik
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 1 vleestomaat
  • Solo Vloeibaar
  • 1 teen knoflook
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 2 el Bertolli Pesto Verde

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de bonen uitlekken in een vergiet.
  2. Snijd de aubergine in blokjes, bestrooi met zout en zet een kwartiertje of langer weg in een zeef zodat het vocht eruit trekt en ze beter bakken.
  3. Snijd intussen de courgette in blokjes. Pel en snipper de ui. Dompel de tomaat onder in kokend water en trek er het vel af. Snijd in blokjes (ook de pitjes worden gebruikt).
  4. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de ui glazig. Hak de knoflook fijn en bak mee. Spoel de aubergines af, dep ze wat droog en bak ze mee met het ui-knoflook mengsel.
  5. Voeg, als ze zacht zijn, de blokjes courgette toe en bestrooi met peper, zout en paprikapoeder. Doe er nu de tomaat en de bonen bij en laat rustig een kwartiertje
  6. sudderen.
  7. Roer, vlak voor het serveren, 2 eetlepels Bertolli Pesto Verde door de bonen en serveer met knapperig Italiaans brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.