Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Neem een grote stevige (gietijzeren) kookpot en bak het spek goudbruin.
  2. Haal het uit de pot en zet even apart.
  3. Bak het rundvlees in het spekvet aan alle kanten mooi bruin. Kruid met de bouillonblokjes en laat even meebakken. Blus met het water en laat een 1/2 uurtjes sudderen.
  4. Doe alle kruiden en groenten in de pot en schenk het bier erover.
  5. Laat nog 1 uurtjes zachtjes sudderen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door geertboeda op 24 oktober 2016 om 17u45

goed idee met die spruitjes

Gepost door Solo op 25 oktober 2016 om 17u36

Hoi Geert, bedankt voor jouw compliment. :) Laat dit heerlijk herfststoofpotje je nog smaken. Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?