use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkenshaas in bladerdeeg met jonge spinazie

Varkenshaas in bladerdeeg met jonge spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 varkenshaas (varkensfilet)
  • 150 g gehakt
  • 150 g champignons
  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 dl vleesjus
  • 250 g spinazie
  • 1 dl light room
  • 1 ei
  • 1 blokje Knorr Bouillon Original Vlees

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de voor op 180 graden.
Bereiding
  1. Hak de champignons fijn en bak ze enkele minuten in een pan zonder boter of olie te gebruiken. Doe de champignons, het gehakt en het bouillonblokje in een grote kom en mix alles met een staafmixer.
  2. Bedek de varkenshaas met het vlees-champignonmengsel en rol het bladerdeeg eromheen. Bestrijk met eigeel.
  3. Zet de oven en laat in 30 tot 40 minuten gaar worden. Was intussen de spinazie en stoof hem kort in boter, voeg de light room toe en breng op smaak met zout en peper. Snijd het vlees in 4 gelijke stukken, schik ze op warme borden, schep de vleesjus eromheen en schik de spinazie ernaast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.