Ingrediënten voor 25 personen
- 200 g zelfrijzende bloem
- 250 g suiker (mengeling witte en bruine suiker)
- 500 g muesli (met havermoutvlokken en rozijntjes)
- 300 g boter (solo)
- 4 eieren
Bereidingswijze
- - boter smelten in een grote kookpot en muesli toevoegen
- - even goed roeren en van het vuur nemen
- - in een andere kom eieren mixen met de suiker (tot een luchtige massa) en bij het mueslimengsel voegen, goed roeren
- - daarna de bloem eronder mengen
- - op een bakplaat met bakpapier kleine deeghoopjes maken op voldoende afstand van elkaar
- - gedurende 15 à 20 minuten mooi goudbruin bakken in een voorverwarmde oven van 180°
- - laten afkoelen op een rooster
- Smullen maar ...
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Beccatje op 21 oktober 2013 om 11u01
een leuk recept!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?