afternoon tea
Cookies
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 60 g Solo
- 110 g suiker
- 0.5 koffielepel droge gist
- 120 g bloem
- 1 mespunt zout
- 50 g cacaopoeder
- 1 ei
- 60 g fijngestampte zwarte chocolade
- 4 druppels vanille-extract
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 185°.
Bereiding
- Meng in een kom 60 g Solo en de suiker tot een romige massa.
- Voeg het ei toe.
- Los de gist op in een beetje water en meng met de bloem, het zout en het cacaopoeder.
- Voeg de druppels vanille-extract toe.
- Voeg dit mengsel beetje bij beetje toe aan het deeg terwijl u blijft roeren.
- U bekomt dan een romig deeg.
- Voeg de stukjes chocolade toe en meng goed.
- Vet een bakplaat in met een beetje Solo.
- Doe er kleine hoopjes van de pasta op (de grootte van een koffielepel) en zorg dat u voldoende plaats laat tussen de hoopjes.
- Laat ze 10 à 15 minuten bakken in de voorverwarmde oven.
- Laat lichtjes afkoelen vooraleer u de koekjes op een rooster legt.
