Recept 55***** (2 stemmen)

Glacé van erwtjes met munt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AMUSES A LA CARTE

tijd
0 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de sjalot. Verhit de Solo in een hete pan en bak de sjalot en de erwtjes in een pan met Solo.
  2. Voeg de gevogeltefond en de munt toe en laat ongeveer 20 minuten garen.
  3. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe. Breng het geheel aan de kook en laat daarna anderhalf uur in de koelkast afkoelen.
  4. Dien op in een wijnglas.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Myriam Geerts op 28 december 2015 om 15u45

Het ziet er heel helder uit in dat wijnglas , maar hoe is dat mogelijk met de room enz. erbij ? En wordt het ook gemixt ? Graag een beetje meer uitleg aub :-)

Gepost door Solo op 31 december 2015 om 10u49

Dag Myriam Geerts, dit soepje hoeft niet gemixt te worden. De foto toont het misschien niet heel duidelijk, maar deze soep is niet echt helder. Door de erwtjes en de room is ze eerder pastelgroen van kleur.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie