use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Glacé van erwtjes met munt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Glacé van erwtjes met munt
  • 1 sjalot
  • 500 g verse erwtjes
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 0.5 l gevogeltefond
  • 1 el verse, gehakte munt
  • 1 flesje light room
  1. Pel en snipper de sjalot. Verhit de Solo in een hete pan en bak de sjalot en de erwtjes in een pan met Solo.
  2. Voeg de gevogeltefond en de munt toe en laat ongeveer 20 minuten garen.
  3. Voeg de light room toe. Breng het geheel aan de kook en laat daarna anderhalf uur in de koelkast afkoelen.
  4. Dien op in een wijnglas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.