Recept 45**** (238 stemmen)

Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ammuse

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was en droog alle kruiden en hak ze fijn.
  2. Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
  3. Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
  4. Klop de vloeibare room tot chantilly.
  5. Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
  6. Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
  7. Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
  8. Doe er een beetje light room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.

Andere Solo-leden over dit recept (98)

Gepost door pytsje47 op 20 december 2015 om 11u33

welke verse kaas wordt gebruikt voor dit recept ?

Gepost door Solo op 23 december 2015 om 15u45

Dag pytsje47, je kan het best magere plattekaas of mascarpone gebruiken.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie