Recept 45**** (120 stemmen)

Glaasje met gerookte zalm en appel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AMUSES A LA CARTE

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Snijd de appel naar keuze in kleine blokjes. Kies hier naar smaak voor een zoete jonagold, of voor het zure van een granny smith - Meng de appelblokjes met de platte kaas, peper, en fijngesneden bieslook - Doe in 4 aperitiefglaasjes een laagje van de appelblokjes met platte kaas - Snijd de gerookte zalm in reepjes en verdeel het over de glaasjes - Laat dit enkele uren in de koelkast staan zodat de smaken goed met elkaar vermengen - Net voor het opdienen met een sprietje bieslook afwerken en een partje appel

Andere Solo-leden over dit recept (15)

Gepost door Solo op 14 juni 2018 om 09u20

Lekker & Simpel :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie