Glaasje met gerookte zalm en appel

Nog op zoek naar een origineel apertiefhapje waar niet veel werk aan is Ga voor dit glaasje met zalm en appel: heerlijk hartig en fruitig fris tegelijk!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Snijd de appel naar keuze in kleine blokjes. Kies hier naar smaak voor een zoete jonagold, of voor het zure van een granny smith - Meng de appelblokjes met de platte kaas, peper, en fijngesneden bieslook - Doe in 4 aperitiefglaasjes een laagje van de appelblokjes met platte kaas - Snijd de gerookte zalm in reepjes en verdeel het over de glaasjes - Laat dit enkele uren in de koelkast staan zodat de smaken goed met elkaar vermengen - Net voor het opdienen met een sprietje bieslook afwerken en een partje appel

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (15)

Gepost door Solo op 14 juni 2018 om 11u20

Lekker & Simpel :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?