Glaasje met gerookte zalm en appel
Nog op zoek naar een origineel apertiefhapje waar niet veel werk aan is Ga voor dit glaasje met zalm en appel: heerlijk hartig en fruitig fris tegelijk!
15 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 150 gr Gerookte zalm
- 1 Appel naar keuze
- 1 klein potje Platte kaas natuur
- Bieslook
- Peper
Bereidingswijze
- - Snijd de appel naar keuze in kleine blokjes. Kies hier naar smaak voor een zoete jonagold, of voor het zure van een granny smith - Meng de appelblokjes met de platte kaas, peper, en fijngesneden bieslook - Doe in 4 aperitiefglaasjes een laagje van de appelblokjes met platte kaas - Snijd de gerookte zalm in reepjes en verdeel het over de glaasjes - Laat dit enkele uren in de koelkast staan zodat de smaken goed met elkaar vermengen - Net voor het opdienen met een sprietje bieslook afwerken en een partje appel
Andere Solo-leden over dit recept (15)
Gepost door Solo op 14 juni 2018 om 11u20
Lekker & Simpel :-)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?