Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie

3 (3)
27 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 2 cm dik.
  2. De uien snij je in ringen en de aubergine en paprika in blokjes.
  3. De aubergine besprenkel je met sap van een halve citroen.
  4. Verwarm de Solo in een wokpan, doe er de stukjes lamsvlees in en laat ze op een hoog vuur kleuren.
  5. Na 2 minuten roer je er de ui, paprika en aubergine onder. Laat verder bakken.
  6. Dan gaan de spinazieblaadjes in de pan. Roer alles om.
  7. Meng er de bouillon blokjes bij en roer zorgvuldig om.
  8. Besprenkel met het resterende citroensap.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 20 september 2011 om 16u02

Succes ermee, Soccis.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?