hoofdgerecht
Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 650 g ontbeende lamsbout
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- 3 blokjes Knorr Finesse tuinkruiden Bouillon
- 2 uitjes
- 150 g jonge spinazie
- 2 aubergines
- 2 rode paprika's
- 1 citroen
- Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 2 cm dik.
- De uien snij je in ringen en de aubergine en paprika in blokjes.
- De aubergine besprenkel je met sap van een halve citroen.
- Verwarm de Solo in een wokpan, doe er de stukjes lamsvlees in en laat ze op een hoog vuur kleuren.
- Na 2 minuten roer je er de ui, paprika en aubergine onder. Laat verder bakken.
- Dan gaan de spinazieblaadjes in de pan. Roer alles om.
- Meng er de bouillon blokjes bij en roer zorgvuldig om.
- Besprenkel met het resterende citroensap.
