Altijd weten wat je gaat eten?
Gevulde savooikool met gehakt en tomatensaus
Bereidingswijze
- Verwijder de buitenste bladen van de kool.
- Kook de gehele kool 15 minuten in ruim kokend licht gezouten water.
- Laat de kool goed uitlekken en afkoelen. Maak de blaadjes los.
- Vermeng de overige ingrediënten ( gehakt, broodkruim, eierdooiers, knoflook en peper en zout ).
- Verpak telkens een lepel of 2 gehakt in een blad kool.
- Leg de pakketjes in een ovenschaal en schenk er 1 liter tomatensaus bij. Leg op elk pakje een nootje boter.
- Zet 35 à 40 minuten in de oven op 200°.
- Serveer met gekookte rijst.
- De ingrediënten vermeld met (T) zijn bestemd voor de tomatensaus !!
- Kolen zijn rijk aan vitamine C. Heel geschikt als sterkhouder voor de winter.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?