Recept 35*** (6 stemmen)

Gevulde peren

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend feestelijke voorgerechten

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen.
  2. Giet er de Porto bij en roer goed om.
  3. Roer er de Solo Vloeibaar onder en meng goed.
  4. Snij de peren in 2, ontpit ze en bedek ze met de bereiding.
  5. Schuif ze 20 à 30 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  6. Dien ze op met de veldsla.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door cuisinefun op 25 oktober 2012 om 11u34

die 20 minuten waren veel te veel !!! 10 waren genoeg. Ik heb het een 2de keer gemaakt en de spekblokjes vooraf gebakken en dat was veel beter !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?