Recept 45**** (2 stemmen)

Gevulde kalfslapjes met witloof

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoom het witloof in een bodempje water gedurende 4 minuten.
  2. Pel en snipper de ui fijn en laat ze stoven in 4 eetlepels Solo.
  3. Leg er het witloof bij en strooi er de suiker over. Breng verder op smaak met peper en zout.
  4. Laat op een zacht vuur licht karameliseren.
  5. Verdeel de kaas en de salieblaadjes over de lapjes, plooi ze dicht en zet ze met een tandenstoker vast.
  6. Bak ze in de rest van de Solo gaar.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie