use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde kalfslapjes met witloof
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde kalfslapjes met witloof

Gevulde kalfslapjes met witloof

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g kalfslapjes
  • 8 eetlepels Solo
  • 3 eetlepels suiker
  • zout
  • 8 blaadjes salie
  • 4 stukken witloof
  • 1 ui
  • peper
  • 100 g Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoom het witloof in een bodempje water gedurende 4 minuten.
  2. Pel en snipper de ui fijn en laat ze stoven in 4 eetlepels Solo.
  3. Leg er het witloof bij en strooi er de suiker over. Breng verder op smaak met peper en zout.
  4. Laat op een zacht vuur licht karameliseren.
  5. Verdeel de kaas en de salieblaadjes over de lapjes, plooi ze dicht en zet ze met een tandenstoker vast.
  6. Bak ze in de rest van de Solo gaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.