Recept 55***** (3 stemmen)

Gevulde kabeljauwfilets

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
21 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui fijn.
  2. Stoof in de Solo gaar en voeg de champignonmelange toe.
  3. Laat 6 minuten onder voortdurend roeren garen.
  4. Smeer een ovenschotel in met een beetje Solo. Schik er de kabeljauwfilets rechtop in en verdeel er de champignonmelange in het midden in.
  5. Meng de wijn met de Solo Crèmefine Cuisine en giet over de vis.
  6. Breng verder op smaak met peper en zout.
  7. Dek af en schuif 6 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  8. Dien op met partjes citroen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie