Geroosterde tonijn in bouillon met rijst en pepertjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Haal de tonijn door de olijfolie en grill enkele minuten op een matig warme rooster, kruid met zout en peper. Breng 3 dl water aan de kook en los de visbouillon er in op, voeg de sojasaus en de gember toe.
  2. Snij de peper in ringetjes en pocheer ze in de bouillon, warm de rijst op in de bouillon. Verdeel de bouillon over 4 diepe borden, lepel er de rijst in en schik er de tonijnsteaks op.
  3. Strooi de sesamzaadjes over de tonijn.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Offday op 21 mei 2014 om 15u39

Opgepast met het bakken; tonijn te lang laten braden is karton eten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?