Ingrediënten voor 4 personen
- 1 pakje halloumikaas
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 1 bosje lente-ui
-
- 250 g orzo (Griekse deegwaren)
Bereidingswijze
- Kook de orzo, volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
- Snijd de halloumi in plakjes en meng ze met een eetlepel Solo. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in dunne plakjes. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in plakjes.
- Verhit een grillpan en grill er de groenten en de kaas in.
- Giet de orzo in een slakom en schik daarop de geroosterde halloumi en groenten. Serveer met knapperig vers gebakken brood.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door Bumble Bie op 29 juli 2014 om 23u04
Dit wordt al een topper voor mij!!! Lekker en veggie
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?