use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geroosterde halloumi met zomergroenten en orzo
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geroosterde halloumi met zomergroenten en orzo

Geroosterde halloumi met zomergroenten en orzo

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pakje halloumikaas
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 1 bosje lente-ui
  • Solo Vloeibaar
  • 250 g orzo (Griekse deegwaren)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de orzo, volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de halloumi in plakjes en meng ze met een eetlepel Solo. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in dunne plakjes. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in plakjes.
  3. Verhit een grillpan en grill er de groenten en de kaas in.
  4. Giet de orzo in een slakom en schik daarop de geroosterde halloumi en groenten. Serveer met knapperig vers gebakken brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.