Recept 35*** (3 stemmen)

Gemarineerde lamskoteletjes op een bedje rijst

Dit is een recept van

tijd
40 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng het vlees op smaak met peper en zout.
  2. Pers de look in de witte wijn en leg het vlees en het laurierblad erin te marineren.
  3. Pel en snipper ondertussen de ui en stoof aan hem in 2 eetlepels Solo.
  4. Roerbak er de rijst 2 minuten in tot hij transparant wordt en voeg dan de bouillon toe.
  5. Laat verder beetgaar koken terwijl je de spekblokjes in een andere pan met 2 eetlepels Solo aanbakt.
  6. Voeg er het vlees bij en laat aan ieder kant gedurende 1 minuut garen.
  7. Haal het vlees uit de pan.
  8. Roer de bakresten los met de wijn waarin het vlees heeft gemarineerd, breng op smaak met de tijm en laat licht inkoken.
  9. Spoel de rode bonen en voeg ze aan de saus toe.
  10. Schik een bedje rijst op de borden en leg er het vlees op.
  11. Lepel de saus erover.
  12. Werk af met schijfjes citroen en dien op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie