Gemarineerde groenten met salie en tapenade

0 (0)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng de boontjes even aan de kook in ruim koud water en giet ze af. Blancheer ook de broccoli op dezelfde manier al dente.
  2. Snij de courgettes in schijfjes, pel de paprika en snij hem in partjes en stoof beide groenten in de Solo op een zacht vuur. Laat alle groenten afkoelen en meng ze onder elkaar.
  3. Meng de olijfolie met het citroensap en meng dit onder de groenten.
  4. Wrijf de broodjes in met een knoflookteentje en toast ze.
  5. Schik de groenten op een koud bord en bestrooi ze met wat salie.
  6. Leg de tapenade en de broodjes erlangs.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 19 juni 2012 om 11u56

Dank je wel voor de opmerking. We hebben het recept aangepast!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?