Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Geitenspekje op krokant rozijnenbrood

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
recipe image Geitenspekje op krokant rozijnenbrood
  • 100 g Solo
  • 2 appels
  • 4 geitenkaasjes met spek
  • 4 sneetjes rozijnenbrood
  • 2 eetlepels honing
  • krulsla
  1. Snijd de appels in fijne schijfjes. Smelt de Solo samen met de honing in een pan en laat de appelschijfjes daarin kort karameliseren.
  2. Schik de geitenkaasjes met spek op een beboterde bakplaat en bak ze gedurende ongeveer 15 minuten in een oven van 180°.
  3. Rooster de sneetjes rozijnenbrood.
  4. Leg op elk sneetje een blaadje sla, plaats er de warme geitenkaas bovenop en schik er de appelschijfjes rond.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.