use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geitenspekje op krokant rozijnenbrood
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geitenspekje op krokant rozijnenbrood

Geitenspekje op krokant rozijnenbrood

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g Solo
  • 2 appels
  • 4 geitenkaasjes met spek
  • 4 sneetjes rozijnenbrood
  • 2 eetlepels honing
  • krulsla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de appels in fijne schijfjes. Smelt de Solo samen met de honing in een pan en laat de appelschijfjes daarin kort karameliseren.
  2. Schik de geitenkaasjes met spek op een beboterde bakplaat en bak ze gedurende ongeveer 15 minuten in een oven van 180°.
  3. Rooster de sneetjes rozijnenbrood.
  4. Leg op elk sneetje een blaadje sla, plaats er de warme geitenkaas bovenop en schik er de appelschijfjes rond.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.