Recept 55***** (1 stem)

Gegrilde perziken met amaretto en vanille

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

dessert

tijd
5 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit een grillpan.
  2. Halveer de perzikken en verwijder de pitten. Strooi poedersuiker op de snijvlakken van de perziken.
  3. Doe olie in de pan en leg de perzikken erin met de gesneden kant naar beneden. Bak 1-2 minuten.
  4. Keer de perzikhelften om op borden en schep een bolletje Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & Chocolade ijs in elke halve perzik.
  5. Garneer met de geroosterde geschaafde amandelen en serveer onmiddellijk.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 8 bollen Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & chocolade ijs (200 g/400 ml)
  • 4 rijpe perziken
  • 1 tl poedersuiker
  • olie
  • 2 el geschaafde geroosterde amandelen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie