Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met het ei, broodkruim, bouillonblokje en peper. Laat de kinderen er niet te grote balletjes van maken.
  2. Kook de macaroni beetgaar en laat de laatste 5 minuten de balletjes meekoken met de macaroni. Giet af en doe de macaroni met de balletjes in een ovenschaal.
  3. Maak ondertussen een kaassaus met de melk, de kaas, de Solo margarine en de bloem. Breng op smaak met peper.
  4. Giet de kaassaus over de macaroni. Strooi er de gemalen kaas over en laat kleuren onder de grill.

Tip

Roer goed als je de pasta kookt voor je gegratineerde macaraoni: zo plakt er niets aan de bodem van je kookpot.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?