Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g rucolasla
- 100 g brie
- gehakte koriander
- 150 g kerstomaten
- 1 el eetlepkappertjes
- 2 eetlepels Bertolli Extra vergine
- ciderazijn
- honing
- peper
- 4 sneetjes brood zonder korsten
Bereidingswijze
- Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig.
- Snij de tomaatjes in 2.
- Meng de kappertjes, de olijfolie en de azijn. Roer onder de sla en de tomaten en schik op de borden.
- Verdeel de brie over de sneetjes brood en schuif ze onder de grill tot de kaas licht gegratineerd is.
- Schik ze op de sla, lepel er de honing over en werk af met koriander en peper.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 16 oktober 2009 om 16u43
Wat een leuke tip !!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?