Gebakken zalm met ham en paddestoelen

13 (13)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in fijne schijfjes.
  2. Strijk een bakblik in met Solo Vloeibaar en bedek de bodem met de aardappelschijfjes.
  3. Strooi er wat zout en peper over en zet 25 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C).
  4. Verhit drie eetlepels Solo in een braadpan.
  5. Meng er de ui, de wortel, de paddestoelen, de ham en het citroensap doorheen.
  6. Laat garen tot alle citroensap is verdampt en het mengsel begint te bakken.
  7. Zet het vuur lager en laat zachtjes bakken tot de uisnippers zacht zijn.
  8. Voeg de wijn toe en laat inkoken.
  9. Breng op smaak met peper.
  10. Leg de zalm op een groot stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie.
  11. schuif op een bakplaat en dan in de oven.
  12. Doe dit 10 minuten voor de aardappelen klaar zijn.
  13. Verdeel de vis over vier warme borden en serveer er de aardappelschijfjes rond.

Tip

Dien op met een groen slaatje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door nanmar op 24 maart 2016 om 14u29

Bij de ingrediënten staat selder maar bij de bereidingswijze staat selder nergens vermeld?

Gepost door Solo op 30 maart 2016 om 14u11

Hey Nanmar, dat is inderdaad een foutje. We passen dit zo snel mogelijk aan. Danku!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?