Recept 45**** (3 stemmen)

Gebakken visfilet met milde currygroenten en kokos

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rooster de amandelen in een droge pan al roerend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
  2. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de aardappelpartjes 5 minuten. Voeg de groenten, Ÿ eetlepel kerrie en zout naar smaak toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg het sap en de kokosmelk toe en laat de 'curry' 7 minuten pruttelen.
  3. Bestrooi ondertussen de visfilets aan beide kanten met wat zout en een klein beetje kerrie.
  4. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en bak de visfilets om en om bruin en gaar in ca. 5 minuten.
  5. Leg de visfilets op 4 borden, schep de curry er half op en half naast en strooi de amandelen erover.
Tip

Wil je liever vlees gebruik dan kipfilet en bak die in ca. 12 minuten gaar.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door femke sermeus op 22 december 2014 om 17u03

makkelijk en keilekker! ideaal voor als je weinig tijd hebt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie