use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Goudbruin visschoteltje met komijnekaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Goudbruin visschoteltje met komijnekaas

Goudbruin visschoteltje met komijnekaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg kruimige aardappels
  • 750 g hutspotgroenten
  • 6 takjes peterselie
  • 400 g (wit)visfilet of zalm
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 0.5 dl melk
  • 75 g geraspte komijnekaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels met de hutspotgroenten in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
  2. Hak de peterselie fijn. Snijd de vis in stukjes en meng met de helft van de peterselie en voeg peper en zout naar smaak toe.
  3. Giet het aardappel-hutspotmengsel af en laat droog stomen in de pan. Stamp fijn en voeg 2 eetlepels Solo Vloeibaar, de melk, de rest van de peterselie en wat peper en zout toe.
  4. Vet een ovenschaal in met de rest van de Solo Vloeibaar. Schep de stukjes vis op de bodem van de schaal en verdeel de hutspot er gelijkmatig over. Bestrooi met de kaas.
  5. Laat de visschotel in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar, goudbruin en knapperig van boven worden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.