use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Visjes met aardappelbuideltjes en knabbelgroenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Visjes met aardappelbuideltjes en knabbelgroenten

Visjes met aardappelbuideltjes en knabbelgroenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 15 g peterselie
  • 700 g voorgekookte krielaardappeltjes
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 300 g bleekselderijstengels
  • 200 g waspeen
  • 2 tomaten
  • 4 zoetzure augurkjes
  • 1 teentje knoflook
  • 500 g (wit)visfilet of zalm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Hak de peterselie fijn.
  3. Meng de krielaardappeltjes met 2 eetlepels Solo Vloeibaar, 2 eetlepels peterselie en 0.5 theelepel peper. Leg 4 velletjes aluminiumfolie op het aanrecht. Schep de krielaardappeltjes in het midden en vouw het folie als ‘buideltjes’ dicht. Zet de krielbuideltjes op het rooster in de oven en laat ze in ca. 20 minuten gaar worden.
  4. Snijd voor de knabbelgroenten de bleekselderij en worteltjes in reepjes. Snijd vervolgens de helft van de bleekselderij- en wortelreepjes, de 2 tomaten en 4 augurken in kleine stukjes. Pel de knoflook.
  5. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar. Bak de stukjes bleekselderij en wortel 5 minuten op een matig vuur. Voeg tomaat en augurk toe. Knijp de knoflook erboven fijn en bak 1 minuut mee. Roer er 3 eetlepels peterselie door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Leg de visfilets naast elkaar in een (ingevette) ovenschaal. Bedek met de gebakken groenten. Zet de schaal naast de krielbuideltjes in de oven en laat de vis in 15 minuten gaar worden.
  7. Verdeel de vis over 4 borden. Zet de krielbuideltjes ernaast en geef de reepjes knabbelgroenten erbij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.