Garnalensalade met veldsla

Ingrediënten voor 4 personen

  • Solo
    40 g Solo
  • 330 g gepelde zoetwatergarnalen
  • zout
  • 1 el eetlepazijn
  • 1 koffielepel rietsuiker
  • 1 ui
  • 1 el eetlepsesamzaadjes
  • peper
  • 100 g soja (cheuten
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 200 g veldsla

Bereidingswijze

  1. Smelt de Solo in een pan en roerbak de garnalen met de uisnippers.
  2. Roerbak de sojascheuten erbij.
  3. Doe de garnalen in een ruime kom en laat afkoelen.
  4. Doe er de veldsla bij en roer de azijn met de olie en de suiker tot een sausje.
  5. Roer bij de sla.
  6. Schik op de borden en werk af met de sesamzaadjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?