Recept 35*** (1 stem)

Fettuchini met spinazie en eitjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Van alles wat

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de fettuchini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard. Giet af en spoel ze koud. Pel de eieren.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de spekblokjes 3 minuten Voeg het paprikapoeder en ½ van de spinazie toe. Roerbak 1-2 minuten tot de blaadjes geslonken zijn, voeg dan weer ½ van de spinazie toe en herhaal tot alle spinazie is gebruikt.
  4. Halveer de eieren. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verdeel de warme fettuchini in nestjes over 4 diepe borden of kommen. Schep in het midden van het fettuchininestje een bergje spinazie en leg hierop 2 eihelften. Schep de saus over het ei en bestrooi met wat gebakken uitjes.
Tip

Wil je vegetarisch vervang dan de spekjes door 4 eetlepels grof gehakte pinda’s of geroosterde geschaafde amandelen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Jeanine De Dec op 21 maart 2016 om 15u29

Wat bedoel je met één zakje kaassaus. Bestaat kaassaus in een zakje ? Ik wil dat zeker eens maken - het ziet er verdomd lekker uit.

Gepost door Bonny2 op 21 maart 2016 om 22u43

Jeanine Knorr heeft kaassaus in haar gamma..

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie