use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Fettuchini met spinazie en eitjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fettuchini met spinazie en eitjes

Fettuchini met spinazie en eitjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 225 g fettuchini
  • 4 eieren
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 75 g gerookte ontbijtspekblokjes
  • 1.5 el paprikapoeder
  • 600 g gewassen spinazie
  • 1 zakje kaassaus
  • 2 el gebakken uitjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de fettuchini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard. Giet af en spoel ze koud. Pel de eieren.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de spekblokjes 3 minuten Voeg het paprikapoeder en ¼ van de spinazie toe. Roerbak 1-2 minuten tot de blaadjes geslonken zijn, voeg dan weer ¼ van de spinazie toe en herhaal tot alle spinazie is gebruikt.
  4. Halveer de eieren. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verdeel de warme fettuchini in nestjes over 4 diepe borden of kommen. Schep in het midden van het fettuchininestje een bergje spinazie en leg hierop 2 eihelften. Schep de saus over het ei en bestrooi met wat gebakken uitjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.