Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Kook de fettuchini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
Kook de eieren in 8 minuten hard. Giet af en spoel ze koud. Pel de eieren.
Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de spekblokjes 3 minuten Voeg het paprikapoeder en ¼ van de spinazie toe. Roerbak 1-2 minuten tot de blaadjes geslonken zijn, voeg dan weer ¼ van de spinazie toe en herhaal tot alle spinazie is gebruikt.
Halveer de eieren. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de warme fettuchini in nestjes over 4 diepe borden of kommen. Schep in het midden van het fettuchininestje een bergje spinazie en leg hierop 2 eihelften. Schep de saus over het ei en bestrooi met wat gebakken uitjes.