Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met een sausje van munt

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Warm de oven voor op 160°.
  3. Bereiding
  4. Maak een fruitsla van het exotisch fruit. Snij het fruit hierbij niet te klein anders wordt het snel een pap.
  5. Pers de limoen en meng er een lepel honing bij en een scheutje water. Hak de munt fijn en voeg met het sausje bij de fruitsla.
  6. Meng alle ingrediënten voor de tulpjes (bloem, suiker, eiwit en Solo vloeibaar) en smeer het in porties en in een dun laagje deeg op boterpapier.
  7. Bak goudbruin af in de op 160° voorverwarmde oven .
  8. Haal uit de oven en duw ieder koekje als het nog warm is in een kommetje. Zo krijgt het de vorm van een tulp. Laat afkoelen.
  9. Dresseer de fruitsla in de tulpjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Theoke_1 op 18 januari 2010 om 22u04

dank je wel, het zal toch gin worden denk ik.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?