use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Financiers met kersen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Financiers met kersen

Financiers met kersen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g bigarreaukersen
  • 125 g eiwit (4)
  • 150 g poedersuiker
  • 125 g Solo
  • 50 g amandelpoeder
  • 50 g bloem
  • 0.5 vanillestokje

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de oven voorverwarmen op 210°C.
  2. Was en ontpit de kersen. Zeef de bloem, het amandelpoeder en de poedersuiker boven een kom. Voeg het eiwit toe en meng tot een homogeen deeg. Roer er vervolgens de gesmolten (vloeibare) margarine en de zaadjes van het vanillestokje onder. Meng niet te lang. Voeg de kersen toe.
  3. Vet de vormpjes in en vul ze voor 3/4. Plaats ze 10 à 12 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.