Recept 45**** (6 stemmen)

Dorade in de oven met aardappeltjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht vis

tijd
65 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven tot 200°.
  2. Maak de vis volledig schoon.
  3. De aardappelen snijdt u in kleine blokjes. Doe ze samen met de look, de fijngesneden ui, de Solo, peper en zout en enkele lepels water in een vuurvaste schotel.
  4. Deze gaat 30 minuten in de oven.
  5. Schuif de aardappelen dan naar de rand van de ovenschotel, leg de vis in het midden en bedek hem met fijne schijfjes citroen, de in blokjes gesneden tomaten en de marjolein.
  6. Bedek de schotel met aluminiumfolie en schuif alles terug in de oven, maar vergeet niet de vis af en toe te bedruipen met het vocht in de schotel.
  7. Na 25 minuten kan de vis geserveerd worden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Frigg Dirickx op 14 juni 2017 om 12u50

Ook lekker met limoen!

Gepost door Solo op 15 juni 2017 om 14u35

Dag Frigg, bedankt voor die goede tip! Hopelijk heeft het gesmaakt! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie