Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Dorade in de oven met aardappeltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd55 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Dorade in de oven met aardappeltjes
  • 1 dorade of goudbrasem van ong. 1,2 kg
  • takjes marjolein
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 medium grote aardappelen
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 citroen
  1. Verwarm de oven tot 200°.
  2. Maak de vis volledig schoon.
  3. De aardappelen snijdt u in kleine blokjes. Doe ze samen met de look, de fijngesneden ui, de Solo, peper en zout en enkele lepels water in een vuurvaste schotel.
  4. Deze gaat 30 minuten in de oven.
  5. Schuif de aardappelen dan naar de rand van de ovenschotel, leg de vis in het midden en bedek hem met fijne schijfjes citroen, de in blokjes gesneden tomaten en de marjolein.
  6. Bedek de schotel met aluminiumfolie en schuif alles terug in de oven, maar vergeet niet de vis af en toe te bedruipen met het vocht in de schotel.
  7. Na 25 minuten kan de vis geserveerd worden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.