use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Dorade in de oven met aardappeltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Dorade in de oven met aardappeltjes

Dorade in de oven met aardappeltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    55 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 dorade of goudbrasem van ong. 1,2 kg
  • takjes marjolein
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 medium grote aardappelen
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 citroen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven tot 200°.
  2. Maak de vis volledig schoon.
  3. De aardappelen snijdt u in kleine blokjes. Doe ze samen met de look, de fijngesneden ui, de Solo, peper en zout en enkele lepels water in een vuurvaste schotel.
  4. Deze gaat 30 minuten in de oven.
  5. Schuif de aardappelen dan naar de rand van de ovenschotel, leg de vis in het midden en bedek hem met fijne schijfjes citroen, de in blokjes gesneden tomaten en de marjolein.
  6. Bedek de schotel met aluminiumfolie en schuif alles terug in de oven, maar vergeet niet de vis af en toe te bedruipen met het vocht in de schotel.
  7. Na 25 minuten kan de vis geserveerd worden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.