Recept 45**** (7 stemmen)

Croque met gerookte zalm en dille

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Neem twee sneden brood en beleg ze met de plakjes zalm. Snijd plakjes van de geitenkaasbûche en verdeel ze over de zalm.
  2. Was de waterkers en dep hem voorzichtig droog. Verdeel hem over de geitenkaas. Was de radijsjes, snijd ze in dunne plakjes en strooi ze over de waterkers. Werk af met en paar plukjes verse dille.
  3. Sluit de croques en druk ze licht aan. Borstel de buitenzijde van de croques in met wat Solo Vloeibaar.
  4. Verhit een grillpan en rooster de sandwiches goudgeel aan beide zijden, tot de geitenkaas lichtjes gesmolten is.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door eddy.moortgat@pandora.be op 12 september 2016 om 15u14

heel lekker recept het proberen waard

Gepost door Solo op 14 september 2016 om 15u13

Dankjewel :-)!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie