Croque met gerookte zalm en dille

7 (7)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Neem twee sneden brood en beleg ze met de plakjes zalm. Snijd plakjes van de geitenkaasbûche en verdeel ze over de zalm.
  2. Was de waterkers en dep hem voorzichtig droog. Verdeel hem over de geitenkaas. Was de radijsjes, snijd ze in dunne plakjes en strooi ze over de waterkers. Werk af met en paar plukjes verse dille.
  3. Sluit de croques en druk ze licht aan. Borstel de buitenzijde van de croques in met wat Solo Vloeibaar.
  4. Verhit een grillpan en rooster de sandwiches goudgeel aan beide zijden, tot de geitenkaas lichtjes gesmolten is.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door eddy.moortgat@pandora.be op 12 september 2016 om 15u14

heel lekker recept het proberen waard

Gepost door Solo op 14 september 2016 om 15u13

Dankjewel :-)!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?