Crème brûlée met kokosmelk

8 (8)
95 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de eierdooiers op met 75 g suiker.
  2. Voeg daarna de Solo Crèmefine Licht, de kokosmelk en de gemalen kokos toe. Vul kleine porseleinen kommetjes (diameter 11 cm en hoogte 3 cm) met het mengsel.
  3. Verwarm een oven voor op 110° met een bain-marie er al in. Pocheer de crème brûlée ongeveer 1 uur in de oven in het warmwaterbad. Zet daarna in de koelkast en laat goed afkoelen.
  4. Bedek de potjes net voor het serveren met een laagje suiker en laat ze kleuren onder de grill.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?