use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Crème brûlée met kokosmelk

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Crème brûlée met kokosmelk
  • 75 g griessuiker
  • 150 g light room
  • 250 g kokosmelk
  • 50 g griessuiker
  • 4 eierdooiers
  • 50 gemalen kokos
  1. Klop de eierdooiers op met 75 g suiker.
  2. Voeg daarna de light room, de kokosmelk en de gemalen kokos toe. Vul kleine porseleinen kommetjes (diameter 11 cm en hoogte 3 cm) met het mengsel.
  3. Verwarm een oven voor op 110° met een bain-marie er al in. Pocheer de crème brûlée ongeveer 1 uur in de oven in het warmwaterbad. Zet daarna in de koelkast en laat goed afkoelen.
  4. Bedek de potjes net voor het serveren met een laagje suiker en laat ze kleuren onder de grill.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.