use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Club Sandwich
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Club Sandwich

Club Sandwich

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Calve mayonaise
  • zout
  • Solo Vloeibaar
  • 0.5 komkommer
  • 12 toasts van sandwichbrood
  • 0.5 rode sla (radicchio rosso)
  • kalkoenham
  • 4 eieren
  • 2 lente-uitjes
  • gerookt spek
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Reinig en snipper de lente-uitjes.
  2. Bak de eierkoekjes: klop één ei los en meng het met een kwart van de lente-uitjes. Kruid met peper en zout en bak in een pan met hete Solo Vloeibaar vierhoekig (13 cm). Laat afkoelen.
  3. Herhaal nog drie keer, dan heb je in totaal vier eierkoekjes.
  4. Grill de toast onder de grill of in de broodrooster.
  5. Halveer de spekplakjes en bak krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Snijd de sla fijn, kruid met peper en zout, meng met wat mayonaise.
  7. Snijd de komkommer in plakjes.
  8. Stel de club sandwich samen als volgt: beleg een toast met gemengde sla, daarop de plakjes kalkoenham.
  9. Leg er nog een toast op met sla, gebakken eierkoek, komkommerplakjes en gebakken spek.
  10. Dek af met de derde toast. Prik ze eventueel samen met een satéstokje .

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.