use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Broodje gerookte forel met spinazie pesto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Broodje forel met spinazie pesto

Broodje gerookte forel met spinazie pesto

Maak dit lekkere broodje gerookte forel en besmeer het brood met lekkere zelfgemaakte spinazie pesto.

Dit broodje gerookte forel wordt extra lekker met zelfgemaakte spinazie pesto. Met dit spinazie pesto recept maak je zo'n pesto heel eenvoudig.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 sneetjes speltbrood
  • 1 gerookte forel
  • 1 handvol verse jonge bladspinazie
  • 1 handvol rucola
  • 2 schijfjes zoete ui
Voor de pesto van spinazie:
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 30 g Becel Light
  • 30 g pijnboompitten
  • 30 g rucola
  • versgemalen peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de pesto van spinazie door alle ingrediënten te mixen.
  2. Besmeer het brood met de pesto. Voeg de gerookte forel, de jonge bladspinazie, de rucola en de schijfjes ui toe en bestrooi met peper naar smaak.
Door de aanwezigheid van vette vis (forel) past dit broodje gerookte forel met spinazie pesto uitstekend in een cholesterolverlagend dieet. Vervang ook Becel Gold met Becel ProActiv voor een optimale verlaging.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.