picknick
Club Sandwich
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 3 eetlepels Calve mayonaise
- zout
- Solo Vloeibaar
- 0.5 komkommer
- 12 toasts van sandwichbrood
- 0.5 rode sla (radicchio rosso)
- kalkoenham
- 4 eieren
- 2 lente-uitjes
- gerookt spek
- peper
- Reinig en snipper de lente-uitjes.
- Bak de eierkoekjes: klop één ei los en meng het met een kwart van de lente-uitjes. Kruid met peper en zout en bak in een pan met hete Solo Vloeibaar vierhoekig (13 cm). Laat afkoelen.
- Herhaal nog drie keer, dan heb je in totaal vier eierkoekjes.
- Grill de toast onder de grill of in de broodrooster.
- Halveer de spekplakjes en bak krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
- Snijd de sla fijn, kruid met peper en zout, meng met wat mayonaise.
- Snijd de komkommer in plakjes.
- Stel de club sandwich samen als volgt: beleg een toast met gemengde sla, daarop de plakjes kalkoenham.
- Leg er nog een toast op met sla, gebakken eierkoek, komkommerplakjes en gebakken spek.
- Dek af met de derde toast. Prik ze eventueel samen met een satéstokje .
