Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten.
  2. Snij de peren in blokjes.
  3. Dompel de peren in het citroensap en leg ze in een steelpan met een dikke bodem.
  4. Voeg de rest van het citroensap, de noten, de bruine suiker, de kaneel en de kardemom toe.
  5. Meng goed. Breng het mengsel aan de kook.
  6. Laat driemaal opkoken en doof het vuur.
  7. Laat afkoelen en giet in een bokaal.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 10 januari 2014 om 16u07

Laat je ons weten wat je er van vond Geert?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?